poppenhuis
Home verder

 

Hier begon het allemaal mee

bullet

Het Riante huis uit poppenhuizen en miniaturen  dat was de bedoeling. (P&M is een Nederlands tijdschrift over onze hobby)

bullet

we begonnen met de keuken  en de living

bullet

 

bullet

    

bullet

We maakten zelf meubeltjes maar kochten ook enkele dingen zoals het fornuis de trap en de ramen en deuren het serviesgoed ook de meid die moe was van al het kuisen hebben we  gekocht.

bullet

De rest was eigen fabrikaat dikwijls naar voorbeelden uit p&m, we kregen er hoe langer hoe meer plezier in en raakten aangetast door het poppenhuisvirus let wel dit is ongeneeslijk, wanneer je dit ernstig c-virus te pakken hebt raak je het niet meer kwijt.

bullet

We gingen dan verder naar de tweede verdieping met de badkamer overloop en slaapkamer

bullet

 

bullet

Natuurlijk ging dit allemaal niet zo vlug, we deden er wel even over en maakte wel wat foutjes leergel zoals dat heet. Ik zie je denken en de verlichting?? ja die hebben we ook gekochten na heel wat perikelen aan het branden gekregen (soms letterlijk ja ja we hadden kortsluiting in de living en we hadden zoals in het echt een 1/12 brandje)

bullet

Om toch een beetje meer kennis op te doen ging ik cursussen volgen bij Nadine van Little Magic en leerde zo nog poppenhuisliefhebbers kennen waaronder ook Helena.(vandaar het mooie popje op de startpagina)

bullet

Het grotere project bij Nadine was een cafeetje

           

         We hadden alles zelf gemaakt zelf de lusters, nee de cafegangers natuurlijk niet

         Toen vond ik het een prima idee om het cafeetje onder het poppenhuis te zetten

 

Home verder